top of page
EB-20201012-0117-VOL.JPG

Fotografie op locatie

Ben je op zoek naar een fotograaf die bij jou op locatie komt? Evelien komt uit Arnhem maar fotografeert door heel Nederland op locatie.

Brede specialisatie

Evelien richt zich op het fotograferen van dieren maar is ook werkzaam als fotografe voor mensen, bedrijven en bruiloften.

Gediplomeerd

Evelien Bruijne behaalde in 2020 haar HBO diploma Communicatie en Multimedia Design en in 2019 haar bijbehorende minor fotografie.

Paardenfotograaf

Wil jij graag foto's van jouw paard(en)? Evelien heeft ruime ervaring met paardenfotografie en weet hoe je deze het beste op de foto krijgt.

Hondenfotograaf

Paarden zijn niet de enige viervoeters waar de fotografe affiniteit mee heeft. Zij houdt zich van jongs af aan al bezig met hondenfotografie.

Portretfotograaf

Door de jaren heen fotografeerde Evelien ook verschillende loveshoots, familiereportages en gezinsfoto's. 

Bruiloftsfotograaf

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jouw bruiloft? Evelien fotografeerde door de jaren heen ook verschillende bruiloften.

Bedrijfsfotograaf

Tijdens haar stage maakte Evelien kennis met productfotografie. Daarnaast voorzag zij verschillende bedrijven van zakelijke fotografie.

Drukwerk en design

Naast fotografie kan Evelien jouw bedrijf voorzien van drukwerk en design. Zij heeft hiervoor een vierjarige HBO opleiding succesvol afgerond.

bottom of page