De fotografe

Maar wie is nou eigenlijk de persoon achter de camera? Mijn naam is Evelien. Ik heb 2 passies: fotograferen en dieren. Al zolang ik mij kan herinneren rijd ik paard! Op dit moment rijd ik een hele leuke haflinger bij. Daarnaast heb ik twee dwergkeesjes: Flip en Kees.

Toen ik veertien was begon ik echt met fotograferen. Een spiegelreflex camera kopen was de beste keuze die ik ooit heb gemaakt! Sinds dien ben ik altijd op zoek naar de mooiste plekjes, de perfecte belichting en zo ook het perfecte plaatje. Ik vind het geweldig om een speciaal moment vast te leggen. In mijn foto's ben ik niet alleen op zoek naar goede kwaliteit maar ook naar het perfecte moment. Ik wil graag mensen en dieren laten zien zoals ze echt zijn!

In 2016 ben ik begonnen met de opleiding communication & multi media design. 

“Evelien is kundig, stelt je op je gemak en neemt de tijd voor mens en dier. Het eindresultaat is top!

 

Het kan moeilijk zijn om het paard als zichzelf op de foto te zetten maar ik herkende mijn Joost gelijk. Ze heeft zijn blik prachtig vast kunnen leggen. Een herinnering waar ik heel blij mee ben!”

— Simone met Joost

“Evelien heeft bij mij 6 fotoshoots van verschillende dieren en groepen dieren gedaan en ze zijn stuk voor stuk prachtig.

 

Evelien is heel professioneel en erg geduldig dus ook voor de wat minder geduldige dieren super geschikt om foto's door te laten maken.”

— Chantal met Jada, Jillz en Edje