top of page
IMG_20200822_204823.jpg
Naam_edited.png

Evelien Bruijne studeerde in juni 2020 af als content designer. Hiervoor volgde zij de HBO studie Communicatie en Multimedia Design. Tijdens deze studie behaalde zij ook een minor fotografie. Ook hield Evelien zich tijdens haar studie bezig met zakelijke en commerciële fotografie. Op dit moment werkt zij als fotografe, maar houdt zij zich ook bezig met het ontwerpen van onder andere drukwerk, websites en huisstijlen.

Fotografe en content designer

De passie voor fotografie begon bij haar verzorgpaarden toen Evelien twaalf jaar oud was. In 2014 begon zij ook met het fotograferen van paarden en honden van anderen. Al snel volgden meer fotoshoots met gezinnen, families, koppels, zwangerschap en zelfs bruiloften. Evelien ging steeds serieuzer bezig met fotografie en toen zij klaar was met haar studie schreef zij zich dan ook meteen in bij de Kamer van Koophandel.

Passie voor fotografie

Evelien is al lange tijd te vinden tussen de paarden. Zij heeft verschillende verzorgpaarden gehad en rijdt nu al zo'n vijf jaar rond met haflinger Mandy.

Bij de paarden begon ook Eveliens liefde voor honden. Toen zij achttien was kocht zij haar eerste hond Flipje, een dwergkees. Na twee jaar kwam zijn halfzusje Keesje ook bij hun wonen.

Dierenvriend

bottom of page