Hoe verloopt een fotoshoot?

​U kunt een fotoshoot helemaal invullen zoals u zelf wilt maar om u een beeld te geven zal ik vertellen hoe een fotoshoot meestal verloopt. Fotoshoots zijn erg divers maar altijd erg gezellig.

Een fotoshoot met paarden

Voor een fotoshoot zorgt u ervoor dat u en uw paard er goed verzorgd uitzien. Kijk vooraf alvast rond op internet voor leuke poses!

Meestal beginnen we met portretfoto's en eventueel blackfoto's. Dit zijn foto's met een zwarte achtergrond die worden gemaakt bij een deuropening. 

Hierna gaan we verder met actie- of rijfoto's. Dit komt als laatste zodat het paard tijdens de portretfoto's nog niet bezweet is. Actiefoto's worden gemaakt aan een longeerlijn, in de bak of in een weiland.

Een fotoshoot met honden

Zorg dat uw hond er verzorgd uitziet voor de fotoshoot. Kijk vooraf ook alvast rond voor leuke poses op internet voor u en uw hond samen! Vergeet ook geen speeltjes of hondenkoekjes mee te nemen om de aandacht van uw hond te trekken! Als uw hond nog niet op commando kan zitten is het handig als u dit van tevoren met uw hond oefent.

 

We beginnen altijd met portretfoto's omdat de hond er dan nog het best uitziet. Hierna zullen we verder gaan met actiefoto's. Hierbij is het de bedoeling dat uw hond gaat rennen door bijvoorbeeld een speeltje ergens heen te gooien of de hond naar u toe te laten rennen.

Een fotoshoot met vrienden of familie

Bij een fotoshoot met mensen is er veel keus qua foto's. U kunt bijvoorbeeld foto's van uw kinderen laten maken maar ook van uw familie, vriendengroep of van u en uw partner.

Fotoshoots met mensen zijn altijd erg divers en er wordt altijd ter plekke gekeken hoe we het zullen aanpakken. Als u specifieke wensen heeft is het wel handig als u dit van tevoren aangeeft zodat we de locatie hierop kunnen afstemmen.