Heb je altijd al foto's met of van jouw dier willen laten maken? Hieronder vind je informatie over hoe een fotoshoot in zijn werk gaat met paarden of honden. Onderaan de pagina vind je de tarieven en informatie over het nabestellen van foto's.

Wil je foto's laten maken van een ander dier? Neem gerust contact op. Zo fotografeer ik ook wel eens koeien, kippen, katten of konijnen!

Foto's met jouw dier

Paarden

Wil je graag foto's laten maken met of van jouw paard? Dat kan! In overleg worden er portret-, actie- en/of rijfoto's gemaakt. Het gaafste is om af te spreken op locatie, denk hierbij aan de heide of het bos. Maar het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om foto's te maken bij jullie op stal. 

 

Bij aankomst verwacht ik dat het paard schoon en verzorgd klaar staat. Vergeet ook niet even een doekje over het hoofdstel/halster heen te halen, hier willen we op de foto natuurlijk geen restjes vuil op zien. Heb je een hengstenketting? Neem deze dan ook mee! Dit scheelt mij weer tijd in de nabewerking. Ik beschik over een fotohalster. Dit is een speciaal touwhalster dat ik weg kan werken in Photoshop waardoor het lijkt alsof jouw paard helemaal los staat!

Heb je zelf een bijzonder idee dat je graag uit wilt werken? Neem gerust contact op. Samen kunnen we vast een prachtige plaat realiseren.

Blackfoto's zijn foto's met een zwarte achtergrond. Deze worden gemaakt in de deuropening van een donkere schuur. Benieuwd of we deze foto's bij jou op stal ook kunnen maken? Grote kans van wel! Stuur gerust een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Bij blackfoto's heb je ook nog de keus om foto's met extra sfeeraccessoires te maken voor een speciaal effect. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kerstverlichting voor een bokeh-effect, kleurenpoeder of rookbommen.

Honden

Wil je graag foto's laten maken met of van jouw hond? Dat kan! In overleg worden er portret- en/of actiefoto's gemaakt. Het gaafste is om af te spreken op locatie, denk hierbij aan de heide of het bos. Maar het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om foto's te maken bij jullie thuis of in het park.

 

Wanneer wij buiten foto's gaan maken spreken we meestal af op een parkeerplaats. Deze wordt in overleg gekozen. Neem voor de fotoshoot een mooie halsband, wat snoepjes en een (piep)speeltje mee. Voor mij is het het makkelijkst als de halsband en het touw niet al te dik zijn. Dit scheelt mij tijd in de nabewerking. Een halsband kan ook makkelijker weggewerkt worden dan een tuig.

Met het speeltje en de snoepjes kunnen we de aandacht van de hond erbij houden.  Het moet natuurlijk ook leuk blijven voor de hond! Heeft jouw hond nog wat moeite met het luisteren naar commando's? Dat is geen probleem. We nemen rustig de tijd maar het kan nooit kwaad om van tevoren een beetje te oefenen met 'zit' en 'blijf'.

Het is ook mogelijk om in huis foto's te maken. Hiervoor neem ik mijn studioapparatuur mee. Houd er dus rekening mee dat we eventueel een achtergrondscherm en lichtapparatuur neer gaan zetten. 

De tarieven

Voor het fotograferen van dieren bied ik verschillende pakketten aan. Let op!: één pakket is voor één dier. Per extra dier van eenzelfde eigenaar betaal je €5,- extra wanneer het dier slechts op een paar foto's erbij staat. Wil je van het dier ook apart foto's laten maken? Dan betaal je €10,- extra.

Het kleine portret pakket

Dit pakket kost €40,- en is inclusief:

- Ongeveer 1 uur fotografie

- Maximaal 1 dier en 3 personen

- 5 Foto's op webformaat

- 1 Foto op volledig formaat naar keuze

- Een nabestellinkje

Het standaard pakket

Dit pakket kost €60,- en is inclusief:

- Ongeveer 2 uur fotografie

- Maximaal 1 dier en 4 personen

- Mogelijkheid tot het maken van rij- of actiefoto's

- 10 Foto's op webformaat

- 2 Foto's op volledig formaat naar keuze

- Een nabestellinkje

Het uitgebreide pakket

Dit pakket kost €80,- en is inclusief:

- Ongeveer 2 uur fotografie

- Maximaal 1 dier en 4 personen

- Mogelijkheid tot het maken van rij- en/of actiefoto's

- 1 Voorproefje op webformaat

- 10 Foto's op volledig formaat naar keuze

- Een nabestellinkje

De fotoshootdag

Deze dag kost €30,- per dier met een minimum van 4 dieren en een maximum van 6 dieren. Dit is inclusief:

- 30 Min portretfoto's per dier

- De mogelijkheid tot rij- of actiefoto's voor €5,- per dier

- 5 Foto's op webformaat per dier

- Een nabestellinkje

Een pakket is exclusief de reiskosten. Ik reis met de auto en bereken de reiskosten via https://www.viamichelin.nl/web/Routes vanaf 6836PT. 

 

Nabestellen

Wil je achteraf graag meer foto's ontvangen? Dat kan! Je ontvangt bij elk pakket een nabestellinkje. Hierin staan alle foto's die ik tijdens de shoot heb gemaakt. Deze foto's zijn echter onbewerkt en mag je niet gebruiken. Hieruit kun je wel extra foto's bestellen.

Een foto op webformaat €3,-:

Dit is een foto op lage resolutie (1200x800 pixels 96 ppi) met een klein logo in de hoek. Deze foto's zijn geschikt voor gebruik op social media. Deze foto's zijn niet geschikt om te printen. Het is niet toegestaan om deze foto's voor commerciële doeleinden te gebruiken, dus ook niet voor op de website of social media van jouw bedrijfje.

Een foto op volledig formaat €7,50:

Dit is een foto op hoge resolutie (minimaal 4500 x 3000 pixels 300 ppi) zonder watermerk of logo. Deze foto kun je zo groot laten afdrukken als je zelf wilt! Voor de beste kwaliteit afdruk geef je bij mij aan op welk formaat je hem gaat drukken. De kwaliteit en afmeting kan ik dan vastleggen in de foto. Het is niet toegestaan om deze foto's zonder naamsvermelding van Evelien Bruijne op het internet te plaatsen. Ook deze foto's mogen niet gebruik worden voor commerciële doeleinden.

Stapelkorting!

10 Foto's op volledig formaat voor €5,- per stuk

5 Foto's op volledig formaat voor €6,- per stuk

De foto's worden op verschillende harde schijven bewaard voor tenminste 5 jaar. Het nabestellen van foto's is over een paar jaar dus ook nog mogelijk! Heeft u meer dan 5 jaar geleden foto's laten maken? Neem gerust contact op, grote kans dat ik ze nog op een schijf heb staan!

 

Wil je graag een foto van de fotoshoot afdrukken maar wil je dit allemaal niet zelf regelen? Dan kun je bij mij een afdruk bestellen!

Stuur een berichtje voor de mogelijkheden en actuele prijzen.

Wanneer één of meerdere foto's bij mij besteld worden laat ik deze afleveren bij mij thuis. Hier kan ik de afdruk controleren op kwaliteit en op fouten. Hierdoor is de levertijd van een afdruk langer dan wanneer je deze zelf besteld maar ben je wel verzekerd van de beste kwaliteit.

Vergrotingen

© Evelien Bruijne 2019 www.EBfotografie.com