Heb je altijd al foto's van jezelf, je kind, jezelf en je partner, het hele gezin of de vriendengroep willen hebben? Op mijn social media zie je vast voornamelijk dieren voorbijkomen, maar ook deze foto's kun je bij mij laten maken!

Foto's met familie of vrienden

Groepsfoto's

Wil je graag groepsfoto's laten maken met familie of vrienden? Dan is de eerste uitdaging om een datum te prikken waarop wij allemaal kunnen. Gelukkig ben ik vaak ook beschikbaar in de weekenden.

Mijn studioapparatuur is (nog) niet groot genoeg voor groepsfoto's. Daarom bied ik dit alleen aan op locatie. Het leuke aan foto's met mensen is dat we uit hele diverse locaties kunnen kiezen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een locatie te kiezen die helemaal bij jullie past! 

Wanneer jullie de foto's laten maken hoeven er niet alleen groepsfoto's gemaakt te worden. Jullie kunnen ook individueel of met kleinere groepen op de foto. Wanneer er kleine kinderen mee gaan is het handig om hen als eerste op de foto te zetten, de kleintjes worden immers snel moe en willen dan niet altijd meer lachen voor de foto.

Zwangerschapsfoto's

Ben je in verwachting van een kindje? Hoe leuk is het om hiervan foto's te maken! Dit is natuurlijk een prachtige herinnering voor later. De beste tijd hiervoor is wanneer je 7 maanden zwanger bent.

Voor het maken van deze foto's spreken we af op een locatie of kom ik bij jullie thuis. Wanneer wij op locatie foto's maken zullen wij samen overleggen welke locatie dit gaat worden en hoelaat wij afspreken. Het tijdstip heeft ook invloed op de sfeer in de foto's. Mijn voorkeur gaat hierbij uit naar zonsondergang in verband met de warme en romantische sfeer. Niet jouw voorkeur? Dan zijn er ook andere mogelijkheden!

 

Wanneer ik bij jullie thuis foto's kom maken kan dit op verschillende manieren. Zo kan ik bijvoorbeeld mijn studioapparatuur meenemen maar het kan ook gewoon ontspannen op de bank of in bed zoals een normale doordeweekse dag. Hierbij ga ik natuurlijk op zoek naar de mooiste plekjes in jullie huis met een mooie lichtinval. 

Love shoot

Wil je graag op de foto met jouw partner? Ook dat is mogelijk. Kijk hiervoor van tevoren vast rond op bijvoorbeeld Pinterest voor leuke poses. Je kan de foto's namelijk zo romantisch maken als je zelf wilt! 

Voor echte leuke en spontane foto's kunnen we het beste foto's maken op locatie. Stem hierbij jullie kleren goed op elkaar af! Jullie willen natuurlijk niet met elkaar vloeken op de foto.

De tarieven

Voor het fotograferen van personen bied ik verschillende pakketten aan. 

Een pakket is exclusief de reiskosten. Ik reis met de auto en bereken de reiskosten via https://www.viamichelin.nl/web/Routes vanaf 6836PT. 

Het kleine pakket

Dit pakket kost €40,- en is inclusief:

- Ongeveer 1 uur fotografie

- Maximaal 4 personen

- 5 Foto's op webformaat

- 1 Foto op volledig formaat naar keuze

- Een nabestellinkje

Het standaard pakket

Dit pakket kost €60,- en is inclusief:

- Ongeveer 2 uur fotografie

- Maximaal 6 personen

- 10 Foto's op webformaat

- 2 Foto's op volledig formaat naar keuze

- Een nabestellinkje

Het uitgebreide pakket

Dit pakket kost €80,- en is inclusief:

- Ongeveer 2 uur fotografie

- Onbeperkt aantal personen

- 1 Voorproefje op webformaat

- 10 Foto's op volledig formaat naar keuze

- Een nabestellinkje

Nabestellen

Wil je achteraf graag meer foto's ontvangen? Dat kan! Je ontvangt bij elk pakket een nabestellinkje. Hierin staan alle foto's die ik tijdens de shoot heb gemaakt. Deze foto's zijn echter onbewerkt en mag je niet gebruiken. Hieruit kun je wel extra foto's bestellen.

Een foto op webformaat €3,-:

Dit is een foto op lage resolutie (1200x800 pixels 96 ppi) met een klein logo in de hoek. Deze foto's zijn geschikt voor gebruik op social media. Deze foto's zijn niet geschikt om te printen. Het is niet toegestaan om deze foto's voor commerciële doeleinden te gebruiken, dus ook niet voor op de website of social media van jouw bedrijfje.

Een foto op volledig formaat €7,50:

Dit is een foto op hoge resolutie (minimaal 4500 x 3000 pixels 300 ppi) zonder watermerk of logo. Deze foto kun je zo groot laten afdrukken als je zelf wilt! Voor de beste kwaliteit afdruk geef je bij mij aan op welk formaat je hem gaat drukken. De kwaliteit en afmeting kan ik dan vastleggen in de foto. Het is niet toegestaan om deze foto's zonder naamsvermelding van Evelien Bruijne op het internet te plaatsen. Ook deze foto's mogen niet gebruik worden voor commerciële doeleinden.

Stapelkorting!

10 Foto's op volledig formaat voor €5,- per stuk

5 Foto's op volledig formaat voor €6,- per stuk

De foto's worden op verschillende harde schijven bewaard voor tenminste 5 jaar. Het nabestellen van foto's is over een paar jaar dus ook nog mogelijk! Heeft u meer dan 5 jaar geleden foto's laten maken? Neem gerust contact op, grote kans dat ik ze nog op een schijf heb staan!

Vergrotingen

Wil je graag een foto van de fotoshoot afdrukken maar wil je dit allemaal niet zelf regelen? Dan kun je bij mij een afdruk bestellen!

Stuur een berichtje voor de mogelijkheden en actuele prijzen.

Wanneer één of meerdere foto's bij mij besteld worden laat ik deze afleveren bij mij thuis. Hier kan ik de afdruk controleren op kwaliteit en op fouten. Hierdoor is de levertijd van een afdruk langer dan wanneer je deze zelf besteld maar ben je wel verzekerd van de beste kwaliteit.

© Evelien Bruijne 2019 www.EBfotografie.com