Heb je altijd al foto's van jezelf, je kind, jezelf en je partner, het hele gezin of de vriendengroep willen hebben? Op mijn social media zie je vast voornamelijk dieren voorbijkomen, maar ook deze foto's kun je bij mij laten maken!

Foto's met familie of vrienden

Groepsfoto's

Wil je graag groepsfoto's laten maken met familie of vrienden? Dan is de eerste uitdaging om een datum te prikken waarop wij allemaal kunnen. Gelukkig ben ik vaak ook beschikbaar in de weekenden.

Mijn studioapparatuur is (nog) niet groot genoeg voor groepsfoto's. Daarom bied ik dit alleen aan op locatie. Het leuke aan foto's met mensen is dat we uit hele diverse locaties kunnen kiezen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een locatie te kiezen die helemaal bij jullie past! 

Wanneer jullie de foto's laten maken hoeven er niet alleen groepsfoto's gemaakt te worden. Jullie kunnen ook individueel of met kleinere groepen op de foto. Wanneer er kleine kinderen mee gaan is het handig om hen als eerste op de foto te zetten, de kleintjes worden immers snel moe en willen dan niet altijd meer lachen voor de foto.

Zwangerschapsfoto's

Ben je in verwachting van een kindje? Hoe leuk is het om hiervan foto's te maken! Dit is natuurlijk een prachtige herinnering voor later. De beste tijd hiervoor is wanneer je 7 maanden zwanger bent.

Voor het maken van deze foto's spreken we af op een locatie of kom ik bij jullie thuis. Wanneer wij op locatie foto's maken zullen wij samen overleggen welke locatie dit gaat worden en hoelaat wij afspreken. Het tijdstip heeft ook invloed op de sfeer in de foto's. Mijn voorkeur gaat hierbij uit naar zonsondergang in verband met de warme en romantische sfeer. Niet jouw voorkeur? Dan zijn er ook andere mogelijkheden!

 

Wanneer ik bij jullie thuis foto's kom maken kan dit op verschillende manieren. Zo kan ik bijvoorbeeld mijn studioapparatuur meenemen maar het kan ook gewoon ontspannen op de bank of in bed zoals een normale doordeweekse dag. Hierbij ga ik natuurlijk op zoek naar de mooiste plekjes in jullie huis met een mooie lichtinval. 

Love shoot

Wil je graag op de foto met jouw partner? Ook dat is mogelijk. Kijk hiervoor van tevoren vast rond op bijvoorbeeld Pinterest voor leuke poses. Je kan de foto's namelijk zo romantisch maken als je zelf wilt! 

Voor echte leuke en spontane foto's kunnen we het beste foto's maken op locatie. Stem hierbij jullie kleren goed op elkaar af! Jullie willen natuurlijk niet met elkaar vloeken op de foto.