top of page

Nabestelpagina

KWPN 24 maart 2023

Op deze pagina staan alle foto’s die ik tijdens de shoot heb gemaakt. De foto’s zijn onbewerkt en mag je niet gebruiken. Ook de nabestelpagina mag je niet openbaar delen.

Wil je één van deze foto's gebruiken op internet? Dan heb je een foto op webformaat nodig. Dat betekent dat er een klein logo van mij in de hoek staat als naamsvermelding. Een foto mag niet online geplaatst worden zonder de naamsvermelding van de fotograaf. Je mag de foto’s voor privé gebruik delen op internet (social media, fora, delen in whatsapp etc.). Deze foto’s zijn op lage resolutie en niet geschikt voor afdrukken. 

Een foto op webformaat kost €5,00

 

Als je een foto wil uitvergroten voor eigen gebruik heb je een foto op volledig formaat nodig. Deze is op hoge resolutie en bevat geen logo. Je kan de foto dan zo groot laten afdrukken als je zelf wil en ontvangt deze ook meteen op webformaat.

Een foto op volledig formaat kost €10,00.

Ik werk op dit moment met een staffelkorting. Hierdoor kosten 5 foto’s op volledig formaat €8,50 per stuk en 10 foto’s op volledig formaat €7,50 per stuk.

Op elke foto staat een uniek nummer: EB-datumshoot-1234. De laatste 4 cijfers moet je aan mij doorgeven als je de foto wil bestellen. 

Ook kun je afdrukken, wanddecoraties  en fotocadeau's bij mij bestellen. De prijslijst hiervoor bekijk je hier,

Wanneer je een foto bestelt zal ik deze nabewerken. Vaak bestaat dit uit het verbeteren van de compositie, een kleurcorrectie, een belichtingscorrectie en het wegwerken van storende objecten. De bestelde foto's ontvang je meestal binnen 2 of 3 weken via de mail.

Klik op de foto om deze beter te bekijken.

bottom of page