top of page

Gaan jullie trouwen?

Allereerst van harte gefeliciteerd! Nu het eerste ja-woord is gegeven is het tijd om verschillende zaken te gaan regelen, waaronder natuurlijk een fotograaf! Het lijkt mij geweldig om deze speciale dag voor jullie vast te mogen leggen.


Elke bruiloft is uniek en speciaal. Daarom is het belangrijk om alles voor de bruiloft goed door te spreken. Hiervoor kan ik bij jullie langs komen, maar dit kan ook digitaal.

Hebben jullie de uitnodigingen nog niet verstuurd? Hoe leuk is het om deze te vullen van foto's van jullie samen! Hiervoor kunnen jullie een fotoshoot boeken. Dan kunnen we ook meteen kennismaken en hebben jullie een idee van hoe ik te werk ga.

EB fotografie fotografeert ook bruiloften!

Bent u nog op zoek naar een fotograaf?

Het aankleden en ophalen

Jullie kunnen ervoor kiezen om foto's te laten maken bij de kapper, tijdens het opmaken, tijdens het aankleden en tijdens het ophalen. Vaak is dit onderdeel van de bruiloft ook het meest geschikt voor een close-up van de ringen en het bruidsboeket.

Hebben jullie ook speciaal vervoer naar de bruiloft? Dan kunnen jullie hier het beste mee op de foto tijdens de fotoshoot. Als het voertuig niet op de locatie van de fotoshoot kan komen bespreken wij samen de mogelijkheden wanneer en waar wij de foto's dan wel maken.

EB-20201020-0001.JPG

De fotoshoot

De fotoshoot van jullie samen duurt ongeveer 30 minuten. Vaak is het prettig om dit voor de ceremonie te doen, zodat jullie gasten achteraf niet op jullie hoeven te wachten.

 

Na de ceremonie kunnen er verschillende groepsfoto's gemaakt worden met de gasten. Denk vooraf vast na over welke groepsfoto's jullie graag willen en maak een lijstje!

Natuurlijk zal ik jullie aansturen waar jullie het beste kunnen staan en verschillende poses voorstellen.​
​Eigen ideeën zijn altijd welkom!

Willen jullie graag ook nog foto's in bruidskleding met jullie (huis)dieren? Dan kan dit eventueel ook nog! Om stress te voorkomen kunnen we dit eventueel ook op een andere dag plannen.

De ceremonie

Tijdens de gehele ceremonie zal ik foto's maken en proberen om zo min mogelijk op te vallen. Dankzij mijn verschillende lenzen kan ik zowel buiten als binnen goede foto's maken en maakt het dus niet uit waar de ceremonie plaats vindt.

Gebeurd er iets speciaals tijdens jullie ceremonie, bijvoorbeeld een verrassing voor de bruid of bruidegom? Tip mij van tevoren voor de beste foto's!

EB-20210521-0189.jpg
EB-20230701-1025-VOL.JPG

Het feest en diner

Jullie kunnen er ook voor kiezen om het feest en het diner te laten fotograferen.

Geen zorgen! Ik begrijp dat niemand graag etend op de foto staat.

Ik zal tijdens het feest en diner proberen om zo min mogelijk op te vallen en mooie sfeer foto's te maken.

Tijdens het feest is er de mogelijkheid om een kleine studio op te zetten waarin jullie avondgasten op de foto kunnen! Ik beschik ook over een polaroid camera.

Voor een halve dag (minder dan 4 uur) reken ik 75 euro per uur. Dit is inclusief 10 foto's per uur.

Voor een volledige dag (meer dan 4 uur) reken ik 60 euro per uur. Dit is inclusief 10 foto's per uur.

Na de bruiloft ga ik aan de slag met de foto's. Deze worden zorgvuldig nabewerkt en geretoucheerd. Jullie kunnen ervoor kiezen om mij de reportage samen te laten stellen of om de foto's zelf te kiezen uit een nabestelpagina. De foto's ontvangen jullie op hoge resolutie en zonder logo. Bij een halve dag ontvangen jullie de foto's via een digitale downloadlink. Bij een volledige dag ontvangen jullie de foto's op een USB-stick.

Jullie ontvangen achteraf ook een nabestelpagina waarop jullie alle foto's van de bruiloft kunnen bekijken. Deze foto's mogen jullie niet gebruiken, maar jullie kunnen hiervan eventueel meer foto's bijbestellen. 1 Tot 10 foto's kosten dan € 10,00 per stuk, 10 of meer foto's € 5,00 per stuk.

Weet je nu al dat jullie alle gelukte foto's willen ontvangen? Dit is mogelijk voor 120 euro per uur. Dit is inclusief nabewerking en retouchering van de foto's.

Meer foto's bekijken? Bekijk mijn portfolio!

De tarieven

bottom of page