Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

EB fotografie is ook beschikbaar voor bruiloften! Zoeken jullie nog een fotograaf voor jullie bruiloft? Lees dan vooral verder!


Elke bruiloft is uniek en speciaal. Geen enkele bruiloft verloopt precies hetzelfde. Om deze reden wordt er eerst een kennismakingsafspraak gemaakt waarbij we bespreken hoe de dag zal verlopen. Let op: ook met een klein budget is veel mogelijk!

EB fotografie fotografeert ook bruiloften!

Bent u nog op zoek naar een fotograaf?

Het aankleden en ophalen

Jullie kunnen ervoor kiezen om foto's te laten maken bij de kapper, tijdens het opmaken, tijdens het aankleden en tijdens het ophalen. 

Hebben jullie ook speciaal vervoer naar de bruiloft? Dan kunnen jullie hier het beste mee op de foto tijdens de fotoshoot. Als het voertuig niet op de locatie van de fotoshoot kan komen bespreken wij samen de mogelijkheden wanneer en waar wij de foto's dan wel maken.

De fotoshoot

Jullie kunnen ervoor kiezen om de fotoshoot op de dag van de bruiloft zelf te doen maar ook op een andere dag als dit beter uitkomt. De fotoshoot kan op veel plekken plaatsvinden zolang het een rustige omgeving is. 

Natuurlijk zal ik jullie aansturen waar jullie het beste kunnen staan en verschillende poses voorstellen.​
​Eigen ideeën zijn altijd welkom!

Willen jullie graag ook nog foto's in bruidskleding met jullie (huis)dieren? Dan kan dit eventueel ook nog! 

De ceremonie

Tijdens de gehele ceremonie zal ik foto's maken en proberen om zo min mogelijk op te vallen.  Dankzij mijn verschillende lenzen kan ik zowel buiten als binnen goede foto's maken en maakt het dus niet uit waar de ceremonie plaats vindt.

Gebeurd er iets speciaals tijdens jullie ceremonie, bijvoorbeeld een verrassing voor de bruid of bruidegom? Tip mij van tevoren voor de beste foto's!

Het feest en diner

Jullie kunnen er ook voor kiezen om het feest en het diner te laten fotograferen.

Geen zorgen! Ik begrijp dat niemand graag etend op de foto staat.

Ik zal tijdens het feest en diner proberen om zo min mogelijk op te vallen en mooie sfeer foto's te maken.

Tijdens het feest is er de mogelijkheid om een kleine studio op te zetten waarin jullie avondgasten op de foto kunnen!

Ieder bruidspaar heeft zo zijn eigen idee over wat zij achteraf willen ontvangen aan foto's of albums. Daarom hanteer ik geen vaste tarieven.

 Stuur mij vrijblijvend een berichtje met jullie budget en wensen! Dan zal ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Ook met een laag budget is veel mogelijk.

De tarieven?

Pre-weddingshoot

Twijfelen jullie nog?  Een pre-weddingshoot kost slechts 30 euro exclusief reiskosten. Achteraf ontvangen jullie 6 foto's op volledig formaat. Deze foto's kunnen jullie eventueel gebruiken voor de uitnodigingen!

Na deze fotoshoot hebben jullie een goed beeld over hoe ik te werk ga en wat voor een foto's jullie kunnen verwachten.