top of page
achtergrond.jpg

Fotoshoot paard

Een fotoshoot boeken met jouw paard of pony?

Wanneer je een fotoshoot boekt met jouw paard kan ik langskomen op jullie stalling of bij een natuurgebied. De locatie is altijd naar keuze van de klant. Een fotoshoot is volledig naar wens in te vullen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden waarvan jij foto's kan laten maken met jouw paard of pony.

Willen jouw stalgenootjes ook een fotoshoot? Boek een fotoshootdag vanaf 3 deelnemers voor een voordelig tarief!

De tarieven voor een fotoshoot met jouw paard vind je hier.

Voor

Vooraf hebben we contact via de mail, social media of WhatsApp. We kunnen ook een afspraak maken om even te bellen. Je kiest zelf een locatie voor de fotoshoot. Uiteraard kan ik je hierbij adviseren. In de omgeving van Arnhem ken ik veel mooie fotoplekjes.

We hebben de dag voor de fotoshoot altijd nog even contact over de weersverwachting. Bij (veel) regen kan het helaas niet door gaan.

Voor de fotoshoot is het belangrijk dat je jouw paard zo schoon mogelijk presenteert. Kleine vlekjes of wondjes zijn vaak wel weg te werken. Daarnaast is het altijd handig om iemand mee te nemen om te helpen.

Wil je zelf ook op de foto? Trek dan vooral kleding aan waar jij je fijn bij voelt. Ik raad het alleen af om drukke prints te dragen.

Elke fotoshoot verloopt anders en is naar wens in te vullen. We kunnen verschillende soorten foto's maken. Welke soort foto's en hoe we hiervoor te werk gaan lees je in het onderdeel hierboven.


Wil je zelf ook op de foto maar vind je dat misschien spannend? Dan heb ik genoeg tips en ideeën voor het poseren.

 

Niks moet, alles mag. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw paard en kent hem/haar het beste. Geef het vooral aan als je iets niet fijn vind. Het is ook niet erg als jouw paard het lastig vind om stil te staan. Geduld is soms erg belangrijk!

Er zit geen tijdslimiet aan een fotoshoot. Gemiddeld zijn we een tot twee uur bezig.

Tijdens

Na

Het contact na de fotoshoot verloopt voornamelijk via de mail. Heb je een pakket gekozen met een voorproefje? Dan kun je deze binnen 3 dagen terug zien op mijn Facebookpagina.

 

Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw nabestellink en kun je de foto's uitkiezen. Hierbij ontvang je ook informatie over hoe een bestelling in zijn werk gaat en de prijslijst voor vergrotingen, afdrukken en fotocadeaus.

Zodra je de foto's gekozen hebt ontvang je de bewerkte foto's binnen 2 tot 3 weken via een mail van WeTransfer.

Betaling mag zowel contant als via een betaalverzoek.

achtergrond.jpg

Tarieven fotoshoot paard

Een fotoshoot boeken met jouw paard of pony?

Dan kun je uit verschillende pakketten kiezen. Om foto’s online te delen kies je voor een pakket met foto’s op webformaat. Deze zijn op lage resolutie met een klein logo in de hoek. Voor foto’s in de beste kwaliteit voor bijvoorbeeld prints kies je voor een pakket met foto’s op vol formaat. Deze zijn op hoge resolutie, zonder logo en ontvang je meteen op webformaat. 

 

Willen meer stalgenootjes een fotoshoot doen? Boek een fotoshootdag vanaf 4 deelnemers voor een voordelig tarief!

EB-20211024-0032-WEB.jpg
achtergrond.jpg

Boek een fotoshoot

Bedankt voor je bericht!

bottom of page