top of page

Zakelijke fotografie

Bedrijfsreportage

Mensen zien liever beelden dan tekst. Professionele foto's zijn dan ook belangrijk voor een goede eerste indruk van jouw bedrijf. Het resultaat van een bedrijfsreportage kun je breed inzetten. De foto's kunnen online gebruikt worden om de website, social media maar ook bijvoorbeeld offline media als flyers aantrekkelijker te maken.

Zakelijk portret

Is jouw LinkedIn, CV of website aan een update toe? Laat dan ook zeker een zakelijk portret maken. Een professionele foto is de manier om indruk te maken op jouw toekomstige werkgever.

Product fotografie

Een productfoto is het eerste wat een potentiële koper ziet. Een professionele productfoto informeert over het product en zorgt voor meer vertrouwen vanuit de consument in jouw bedrijf. 

Je kan zowel packshots als sfeerfoto's laten maken. Packshots tonen enkel het product en zijn duidelijk. Sfeerfoto's maken het product aantrekkelijk en kunnen de consument informeren over bijvoorbeeld de functie van het product. 

Tarieven

Zakelijke fotografie is op maat. Neem daarom contact op met informatie over jouw wensen voor een vrijblijvende offerte.

Stockfoto's

Heb je op mijn website of social media een foto voorbij zien komen die je graag zou willen inzetten voor jouw bedrijf? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk hier mijn portfolio van zakelijke fotografie.

EB-20221031-0105-COM-WEB.jpg
visitekaartjes.jpg

Content design

Evelien is afgestudeerd als content designer en kan jouw bedrijf voorzien van verschillende soorten content. Hierna volgt een opsomming met voorbeelden. Staat jouw wens hier niet tussen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Wil je graag content laten ontwerpen, maar weet je nog niet wat het beste past bij jouw doelgroep? Ik help jou graag om dit uit te zoeken.

Logo

Huisstijl

Website

Advertenties

Visitekaartjes

Briefpapier

Flyers

Folders

Brochures

Strippenkaart

Banners

Magazines

Social media strategie

Social media posts

Tarieven

Content design is op maat. Neem daarom contact op met informatie over jouw wensen voor een vrijblijvende offerte.

Bekijk hier mijn portfolio van content design.

bottom of page