top of page
achtergrond.jpg

Portretfotografie

Een fotoshoot boeken met jouw familie, partner of vrienden?

Wil je graag foto's laten maken van jouw gezin, zwangerschap, familie, vriendengroep, partner of kinderen? Laat de mooiste herinneringen en portretten vastleggen door Evelien Bruijne. Met ruim 8 jaar ervaring met fotografie ben je bij Evelien verzekerd van een geslaagd resultaat. 

Tijdens een fotoshoot kun je verschillende soorten foto's laten maken. Geef van tevoren aan wat jouw wensen zijn; portretfoto's, zwangerschapsfoto's, groepsfoto's of een loveshoot. Eigen ideeën zijn altijd welkom. Samen zoeken wij een mooie locatie uit voor de shoot.

De tarieven voor portretfotografie vind je hier.

achtergrond.jpg

Tarieven portretfotografie

Jouw gezin, familie, zwangerschap of liefde vast laten leggen?

Dan kun je uit verschillende pakketten kiezen. Er zijn twee types digitale foto's: vol formaat en webformaat. Een foto op vol formaat is op hoge resolutie en zonder logo. Hierdoor zijn foto's op vol formaat geschikt afdrukken. Je ontvangt een foto op vol formaat ook op webformaat. Deze is op lage resolutie en met een klein logo in de hoek. Deze zijn geschikt om online te delen. Je kan jouw pakket uitbreiden met verschillende fotopakketjes.

Ken jij nog iemand die foto's wil laten van bijvoorbeeld zijn gezin? Plan beide een fotoshoot in op dezelfde dag en locatie om gebruik te maken van een leuke korting.

EB-20200913-0106_edited.jpg
achtergrond.jpg

Boek een fotoshoot

Bedankt voor je bericht!

bottom of page