top of page

Nabestellen

Wil je achteraf graag meer foto's ontvangen? Dat kan! Je ontvangt bij elk pakket een nabestellink. Hierin staan alle foto's die ik tijdens de shoot heb gemaakt. Deze foto's zijn onbewerkt en mag je niet gebruiken. Hieruit kun je extra foto's nabestellen.

Een foto op webformaat €7,50

Dit is een foto op lage resolutie (1200x800 pixels 96 ppi) met een klein logo in de hoek. Deze foto's zijn geschikt voor gebruik op social media. Deze foto's zijn niet geschikt om te printen. Het is niet toegestaan om deze foto's voor commerciële doeleinden te gebruiken, dus ook niet voor op de website of social media van jouw bedrijfje.

Een foto op vol formaat €10,-

Dit is een foto op hoge resolutie (minimaal 4500 x 3000 pixels 300 ppi) zonder watermerk of logo. Deze foto kun je zo groot laten afdrukken als je zelf wil! Voor de beste kwaliteit afdruk geef je bij mij aan op welk formaat je hem gaat drukken. De kwaliteit en afmeting kan ik dan vastleggen in de foto. Het is niet toegestaan om deze foto's zonder naamsvermelding van Evelien Bruijne op het internet te plaatsen. Ook deze foto's mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Afdrukken en wandecoraties

Het bestellen van afdrukken, wanddecoratie en fotocadeau's is ook mogelijk. De prijslijst hiervan kun je aanvragen via de mail en ontvang je automatisch na een fotoshoot.

De foto's worden op verschillende harde schijven bewaard voor tenminste 5 jaar. Het nabestellen van foto's is over een paar jaar dus ook nog mogelijk! Heeft u meer dan 5 jaar geleden foto's laten maken? Neem gerust contact op, grote kans dat ik ze nog op een schijf heb staan!

Luxe pakket klaprozen paard.jpg
bottom of page