top of page

Nabestelpagina

Open dag dierenkliniek Kortenoord

Op deze pagina staan alle foto’s die ik tijdens de de open dag heb gemaakt. De foto’s op de pagina zijn onbewerkt en mag je niet gebruiken of delen. Het is dus niet toegestaan om een screenshot te maken van een van de foto's en deze online te delen.

Na bestelling en betaling van een foto mag je deze delen. Een digitale foto kost € 10,00. Deze ontvang je op hoge resolutie en zonder logo. De foto mag zonder naamsvermelding gedeeld worden. Een naamsvermelding of tag op social media wordt wel altijd gewaardeerd! De foto mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

Op elke foto staat een uniek nummer: EB-datumshoot-1234. De laatste 4 cijfers moet je aan mij doorgeven als je de foto wilt bestellen. Je krijgt dan een factuur en betaalverzoek. 

Mailadres: ebfotografie@hotmail.com

Ook kun je afdrukken, wanddecoraties  en fotocadeau's bij mij bestellen.

De prijslijst hiervoor bekijk je hier.

Wanneer je een foto uit het nabestellinkje bestelt zal ik deze nog nabewerken. Vaak bestaat dit uit het verbeteren van de compositie, een kleurcorrectie, een belichtingscorrectie en het wegwerken van storende objecten. De bestelde foto's ontvang je binnen 1 week na betaling via de mail.

Op de onbewerkte foto's zijn kreukels en soms stukken muur/verwarming in de achtergrond te zien: deze worden weggewerkt wanneer je de foto bestelt waardoor een egale zwarte achtergrond ontstaat.

Klik op de foto om deze beter te bekijken.

bottom of page